Premii

Se cronometrează și se fac clasamente pentru: semimaraton, cros 10.5 km și cursa populară “lungă” 5.8 km (au caracter competitiv).

Nu se cronometrează și nu se fac clasamente pentru cursa populară “scurtă” 2.9 km și cu atât mai putin pentru cursele copiilor (au caracter participativ).

Referitor la cursele copiilor, părinții sunt îndemnați să îi lase să se bucure de alergare și să nu pună nici un fel de presiune pe ei pentru “a câștiga”! Toți copiii care participă sunt câștigători, și nu are nici o relevanță care copil ajunge primul. Nu acesta este scopul, la vârsta lor! Scopul este să se bucure să facă mișcare de plăcere, și să se simtă bine făcând asta, și nu stresați că trebuie neapărat să ajungă primii!

Doar la cursele competitive, se premiază:

A. La Open general

Se vor premia în bani primii cei mai rapizi trei concurenți (atât la masculin cât și la feminin), indiferent de categoria de vârstă, după cum urmează:

CursaLocul ILocul IILocul III
Semimaraton150 lei100 lei70 lei
10.5 km100 lei70 lei50 lei
5.9 km70 lei50 lei30 lei

Premiile de mai sus sunt în sumă netă. Pentru plata premiilor, concurenții trebuie să trimită după eveniment datele necesare transferului bancar (copie Carte de Identitate titular, bancă și contul bancar).

Pe lângă premiile în bani, câștigătorii de la Open General vor mai primi abonamente oferite de partenerul nostru NextFit (abonamente fitness de o lună pentru ocupanții locului I și abonamente de o zi pentru ocupanții locurilor II și III).

B. La fiecare categorie de vârstă

Se vor premia cu diplome primii 3 clasați (masculin și feminin). Ocupanții locului I vor primi abonamente de o zi oferite de partenerul nostru NextFit. La categoriile de vârstă nu se acordă premii în bani.

Observație: pentru a asigura accesul a cât mai multi participanți la premiile oferite la categoriile de vârstă, concurenții premiați la Open General nu vor mai fi luați în calcul în clasamentul alcătuit pentru categoriile de vârstă. Altfel, cei de la Open General ar lua automat și la categoria de vârstă.

La toate cursele, se premiază:

Toți participanții care finalizează cu succes proba la care s-au înscris (atât pentru probele cronometrate, cât și pentru cele ne-cronometrate) sunt premiați cu o medalie de participare.

Toți copiii care au participat sunt premiați cu o diplomă și o medalie de participare.

IMPORTANT: acordarea medaliilor este garantata DOAR pentru participanții care se înscriu si sunt validati ONLINE pana la data de 15.05 cel târziu (atât pentru adulți, cât și pentru copii!). Medaliile se executa la comanda și necesita un minim de timp pentru a fi produse!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close